Usein kysytyt kysymykset

Connect AR FAQ

Trimble Connect on pilvipohjainen yhteistyöalusta tiedon jakamiseen. Trimble Connect AR on laajennus lisätyn todellisuuden maailmaan, mikä mahdollistaa mallien katselun kännykän tai tabletin näytöltä. Trimble Connect MR on laajennus yhdistetyn todellisuuden maailmaan, mikä mahdollistaa Connectin käytön Trimblen XR10-kypärässä tai yhdessä HoloLens2-lasien kanssa

Älypuhelin tai tabletti sekä ladattava ohjelmisto Connect AR, johon tarvitaan maksullinen lisenssi.

Lisäksi tarvitset Trimble ID-tunnuksen, jonka saat luotua helposti Trimblen sivulla:

Luo Trimble ID-tunnus
  • Suorituskyky ja myös isojen mallien lataus toimii Connectissa nopeasti ja sujuvasti
  • Trimble Connect AR:n käyttö ja omaksuminen on helppoa
  • Connect AR tukee useita tiedostomuotoja, ei ainoastaan IFC-tiedostomuotoja

Android ja iOS-laitteet, jotka tukevat Google ARCore-tekniikkaa. Yhteensopivat laitteet löydät tämän linkin takaa: https://developers.google.com/ar/devices