Trimble X9 3D-laserkeilain

Monipuolisella Trimble FieldLink -ohjelmistolla voit tarkastella keilausdataa, 3D-malleja ja asemointipisteitä laserkeilauksen kanssa samanaikaisesti tabletilla työmaalla.

Tehokasta suorituskykyä

Katso kuinka helposti ja tehokkaasti Trimblen X9 3D-laserkeilain suoriutuu päivittäisistä laserkeilauksista:

Enemmän BIM-työnkulkuja.
Tallenna yksityiskohtaisesti as-built-tilanteet

X9:n suorituskyky ja tarkkuus tarkoittavat mm. sitä, että keilauksen jälkeen voit lähteä työmaalta tietäen että keräämäsi data on luotettavaa, yksityiskohtaista ja virheetöntä.

Trimble X9 3D-laserkeilain

Suorituskykyä

Yksityiskohtaisempaa tietoa

Parannetun kulmalukutarkkuuden 16″ ansiosta X9 pystyy keräämään tiheitä pistepilviä, mikä takaa erittäin tarkan tiedonkeruun kohteista. X9 soveltuu parhaiten mm. korjausrakentamiseen, rakennusmerkintään, as-built-tarkastuksiin, elementtiasennuksiin ja laadunvarmistukseen.

Tiedonkeruu laajemmalta alueelta

Pidemmän kantaman (jopa 150 m) ansiosta pystyt keräämään pistepilveä aiempaa kauempaa, mikä mahdollistaa suurempien alueiden laserkeilaamisen entistä nopeammin.

Tiedonkeruu nopeasti

Nopean (jopa 1M pps) ja erittäin herkän laserin ansiosta voit kerätä aiempaa käyttökelpoisempaa dataa erilaisilta pinnoilta (Pinta: runsaasti yksityiskohtia, tumma, peilautuva, kaareva) varmana siitä, että saat kaiken tarvittavan datan heti ensimmäisellä kerralla.

Rekisteröinti työmaalla

Lisäät tuottavuuttasi työmaalla, kun hyödynnät rakentamiseen suunnitellun Trimble FieldLink -ohjelmiston automaattista rekisteröintiä.

Integroitu laserosoitin

Hyödyntämällä X9:n laserosoitinta voit georeferoida laserkeilauksen projektin koordinaattijärjestelmään. Lisäksi voit käyttää samaa laseria kaikkiin perusmerkintätehtäviin.

Automaattinen kalibrointi ja -tasaus

Automaattinen kalibrointi ja -tasaus poistavat vuosikalibrointitarpeen ja itsetasaus tekee kojeen pystytyksestä nopeampaa. Toiminnoilla vähennät niin ylläpitokuluja kuin turhia seisokkejakin.

Uutisia ja blogeja

Laserkeilaimen tekniset ominaisuudet – Osa 1: Keilausnopeus

Kun puhutaan lasekeilainten teknisistä ominaisuuksista, käytetään erilaisia termejä kuten keilausnopeus, kerättyjen pisteiden määrä/sekunti, pistepilven tarkkuus,... Lue lisää

Uusi 3D-laserkeilain: Trimble X9

Trimble on julkaissut uuden laserkeilaimen: Trimble X9, joka tuo lisää tehoa, nopeutta, kantamaa ja tarkkuutta... Lue lisää

Muistilista laserkeilauksen tilaajalle – mitä tulee ottaa huomioon ennen tilaamista?

Pistepilven tilaamisen ensimmäinen vaihe on löytää oikea palveluntarjoaja tai konsultti, joka etsii palveluntarjoajan puolestasi. Käytännössä... Lue lisää

Pistepilviaineistot suunnittelun lähtötietona

Laserkeilaamalla tai fotogrammetrisesti tuotettuja pistepilviaineistoja käytetään usein olemassa olevan rakennuksen lähtötilanteen mallintamisessa eli inventointimallintamisessa. Korjaus-... Lue lisää

Eri menetelmillä kerättyjen pistepilvien yhteensovittaminen Trimble RealWorks -ohjelmiston avulla

Ohjeen kirjoittaja: Aino Keitaanniemi Koska kaikkia kohteita ei saada katettua kokonaan pelkästään yhdellä menetelmällä, voidaan... Lue lisää

Yhteensopiva

Trimble X7 -laserkeilain

Kalenteri latautuu...
-
Saatavissa
 
-
Varattu
 
-
Alustavasti varattu
Tietosuoja
Varaa tästä puolen tunnin pituinen aika Teams-esittelyyn, jossa voimme puhelinta tai sähköpostia paremmin syventyä organisaatiollesi soveltuvista BuildingPointin ratkaisuista. Esittely on maksuton eikä sido sinua mihinkään. Varaa aika lomakkeella tai ottamalla yhteyttä asiantuntijaamme.

Teams-esittelijä:

Tommi Tikka
Myynti-insinööri

tommi.tikka@buildingpointfinland.fi
0207 510 660

Kysy meiltä lisää:

Tuomas Anttila
Myyntipäällikkö

tuomas.anttila@buildingpointfinland.fi
0207 510 608

Tommi Tikka
Myynti-insinööri

tommi.tikka@buildingpointfinland.fi
0207 510 660

Lähetä viesti

    > Tietosuoja