Yhdistämme digitaaliset mallit
todelliseen tämän hetken tilanteeseen

BuildingPoint Finlandin taustalla ovat Geotrim Oy ja Trimble Solutions Finland. BuildingPoint on Trimblen talonrakennustuotteiden ja -ohjelmistojen jälleenmyyntikanava.

Suomessa aloitimme kesäkuussa 2021. Yhdessä Geotrimin tuoteosaamisen ja Trimble Solutionsin ohjelmisto-osaamisen avulla pystymme tarjoamaan talonrakentamisen ammattilaisille kokonaisvaltaisia Trimble-ratkaisuja. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla Geotrimin toimiston yhteydessä, missä ovat myös oma huoltomme ja tuotenäyttelymme.

Tavoitteenamme on edistää Suomen rakennusalaa tuomalla maailman johtavat Trimblen laite- ja ohjelmistoratkaisut rakennusprojektin kaikkiin vaiheisiin, suunnittelupöydältä rakentamiseen ja ylläpitoon.

Tutustu BuildingPoint konseptiin Trimblen sivuilla!

Kenelle?

BuildinPointin ratkaisut on tarjoitettu rakentamisen toimijoille: Arkkitehdeille, suunnittelijoille, rakennuttajille ja kiinteistön omistajille, työnjohdolle, rakennusvalvontaan ja kaikille työmaan tekijöille.

BuildingPoint-konsepti mahdollistaa ajan tasalla olevan tiedon käyttämisen ja jakamisen projektin kaikille jäsenille. Saumattomasti kulkeva tieto auttaa suunnittelua, rakentamista ja ylläpitoa.

Trimble

Vuonna 2001 perustettu Geotrim on Suomen johtava maanmittaukseen, rakentamiseen, GNSS-paikannukseen, paikkatietoon ja geospatiaaliseen toimintaan erikoistunut yritys. Edustamme useita alan parhaita brändejä. Olemme alan teknologiajohtajan Trimblen maanmittaustuotteiden maahantuoja ja valtuutettu jälleenmyyjä. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja palveluja eri toimialoille, niin julkiselle kuin yksityisellekin sektorille. Vastaamme Suomessa Trimblen auktorisoidusta huoltopalvelusta, teknisestä tuesta ja koulutuksesta. Tarjoamme Trimnet VRS-palvelua sekä monipuolisia, joustavasti räätälöitäviä muita palveluita laitevuokrauksesta konsultointiin.

Geotrim on osa Indutrade-konsernia.

www.geotrim.fi

Trimble Solutions Oy

Trimble uudistaa työtapoja ja tuotteilla ja palveluilla, jotka yhdistävät fyysisen ja digitaalisen maailman toisiinsa. Trimblen ydinteknologiat liittyvät paikannukseen, mallintamiseen, tiedon käyttöön ja jakamiseen sekä data-analytiikkaan. Niiden avulla asiakkailla on mahdollisuus parantaa toiminnan tuottavuutta, laatua, turvallisuutta ja kestävyyttä.

Edistyneet Tekla-ohjelmistot rakennusten tietomallinnukseen ovat osa Trimble Solutionsin tuotevalikoimaa. Tekla-ohjelmistot suunnittelun ja rakentamisen ytimessä perustuvat vapaalle tiedonkululle, toteuttamiskelpoisille malleille ja yhteistyölle.

Trimble Solutionsin tuotevalikoimaan kuuluu rakennesuunnittelijoille tarkoitettu Tekla Structures, rakennusteknisten laskelmien automatisointiin tarkoitettu ohjelmisto Tekla Tedds, mitoitus- ja analyysiohjelmisto Tekla Structural Designer, konepajojen tuotannonohjausjärjestelmä Tekla PowerFab sekä Trimble Connect – reaaliaikainen työkalu yhteistyöhön osapuolten välillä. 

www.tekla.com/fi