Trimble X9 3D-laserkeilain

Monipuolisella Trimble FieldLink -ohjelmistolla voit tarkastella keilausdataa, 3D-malleja ja asemointipisteitä laserkeilauksen kanssa samanaikaisesti tabletilla työmaalla.

Tehokasta suorituskykyä

Katso kuinka helposti ja tehokkaasti Trimblen X9 3D-laserkeilain suoriutuu päivittäisistä laserkeilauksista:

Enemmän BIM-työnkulkuja.
Tallenna yksityiskohtaisesti as-built-tilanteet

X9:n suorituskyky ja tarkkuus tarkoittavat mm. sitä, että keilauksen jälkeen voit lähteä työmaalta tietäen että keräämäsi data on luotettavaa, yksityiskohtaista ja virheetöntä. 

Trimble X9 3D-laserkeilain

Suorituskykyä

Yksityiskohtaisempaa tietoa

Parannetun kulmalukutarkkuuden 16″ ansiosta X9 pystyy keräämään tiheitä pistepilviä, mikä takaa erittäin tarkan tiedonkeruun kohteista. X9 soveltuu parhaiten mm. korjausrakentamiseen, rakennusmerkintään, as-built-tarkastuksiin, lementtiasennuksiin ja laadunvarmistukseen.

Tiedonkeruu laajemmalta alueelta

Pidemmän kantaman (jopa 150 m) ansiosta pystyt keräämään pistepilveä aiempaa kauempaa, mikä mahdollistaa suurempien alueiden laserkeilaamisen entistä nopeammin.

Tiedonkeruu nopeasti

Nopean (jopa 1M pps) ja erittäin herkän laserin ansiosta voit kerätä aiempaa käyttökelpoisempaa dataa erilaisilta pinnoilta (Pinta: runsaasti yksityiskohtia, tumma, peilautuva, kaareva) varmana siitä, että saat kaiken tarvittavan datan heti ensimmäisellä kerralla.

Rekisteröinti työmaalla

Lisäät tuottavuuttasi työmaalla, kun hyödynnät rakentamiseen suunnitellun Trimble FieldLink -ohjelmiston automaattista rekisteröintiä.

Integroitu laserosoitin

Hyödyntämällä X9:n laserosoitinta voit georeferoida laserkeilauksen projektin koordinaattijärjestelmään. Lisäksi voit käyttää samaa laseria kaikkiin perusmerkintätehtäviin.

Automaattinen kalibrointi ja -tasaus

Automaattinen kalibrointi ja -tasaus poistavat vuosikalibrointitarpeen ja itsetasaus tekee kojeen pystytyksestä nopeampaa. Toiminnoilla vähennät niin ylläpitokuluja kuin turhia seisokkejakin.

Yhteensopiva

Trimble X7 -laserkeilain

Ota yhteyttä.
Kysy lisätietoa.

Lähetä viesti

    Tietosuojalauseke