Trimble RealWorks 12.4.2 julkaistu

Trimble RealWorks

Trimble RealWorks -pistepilvien käsittelyohjelmistosta on julkaistu uusi versio 12.4.2. Uudessa versiossa on parannuksia visualisointiin ja toimivuuteen sekä uusia ominaisuuksia.

Tuki Trimblen uudelle X9-laserkeilaimelle

RealWorks-versio 12.4.2 tukee uutta Trimble X9 -laserkeilainta. X9:llä tuottaa pistepilveä keräämällä miljoona pistettä sekunnissa jopa 150 metristä, ja jokaisessa skannausasetuksessa on parannettu herkkyys. Siirrä skannaustietosi Trimble RealWorksiin nopeammin kuin koskaan parannetulla TZF-pakkaussuhteella, mikä säästää aikaa ja tallennustilaa.

Tehostettu väritys

Trimblen X-sarjan (X7, X9, X12) skannereiden kuvien yhdistämisprosessi on päivitetty tarjoamaan korkealaatuisempia panoraamakuvia ja pistepilvien väritystä. RealWorks-versio 12.4.2 antaa mahdollisuuden luoda ja viedä korkealaatuisia kuvia .jpg-muodossa tuonnin yhteydessä. Kun tiedot on rekisteröity, vie panoraaman sijainti- ja suuntaparametrit .csv-tiedostomuotoon kuvien mukana panoraamakatseluohjelmistossa.

Työnkulkujen mallintaminen

Saatavilla on uusi kaapelihyllyn mallinnustyökalu, joka on yhteensopiva Autodesk Revit -työnkulkuun viennin kanssa. Luo kaapelihyllymalleja pistepilvistä käyttämällä yksinkertaisia napsautustoimintoja suorien segmenttien, mutkien, t-haarojen, risteyksien ja supisteiden luomiseen. Kun mallit on luotu, lähetä ne aktiiviseen Autodesk Revit -projektiin käyttämällä Autodeskin malliperheiden suunnittelutietoja.

Lisäksi RealWorksilla on optimoitu asetus halkaisijaltaan pienen putken mallintamiseen putkien luontityökalussa. Kun aloitat uuden putken ajon, pidä CTRL-näppäintä painettuna samalla kun valitset pisteitä putkimallin luomiseksi.

Järjestelmän päivitys

RealWorks tarjoaa nyt nopeamman suorituskyvyn suuremmilla tietojoukoilla kuin koskaan ennen. Parannuksia ovat nopeammat näyttöajat, kun tarkastellaan tai piilotetaan useita pistepilviä, geometrioita tai koko pistepilvi, sekä parempi suorituskyky käytettäessä aseman asetuksia, kohdeanalysaattoria tai georeferenssityökaluja.